• Zavisnost od interneta i video igara
  • Knjiga zavisnost od kockanja sa terapijskim prirucnikom

Vesti iz Udruženja

Poslednji kec u rukavu

b_400_200_16777215_00___images_rts_OKO_2.JPG Dr Ivica Mladenović, predsednik udruženja građana za borbu protiv patološkog kockanja - Klub ŠANSA, bio je 01. februara 2013. godine gost RTS u emisiji OKO.  Pored Dr Mladenovića, učetvovali su u emisiji i Ana Kovačević iz Državne lutrije Srbije,  Milica Dinić iz Udruženja priređivača igara na sreću "Jakta" i Slobodan Petković, lečeni kockar iz SOS centra za lečenje i odvikavanje od kockanja.

Opširnije...

“Klub Šansa“ na 4th South-East European Gaming Expo Belgrade

klub sansa na sajmu

Udruženje građana za borbu protiv patološkog kockanja „Klub ŠANSA”, bio je jedan od učesnika 4th South-East European Gaming Expo Belgrade, koji je održan na beogradskom sajmu u periodu 27 – 29. 04. 2010. godine. Na ovoj manifestaciji bili smo  jedini izlagači iz oblasti prevencije patološkog kockanja i rehabilitacije lečenih zavisnika od kocke.


Činjenica da je patološko, a pogotovo problematično i rizično kockanje u enormnom porastu, kako u svetu, tako i u Srbiji, opredelilo nas je da budemo jedan od učesnika ovog sajma, koji je pre svega namenjen priređivačima igara na sreću.  Ova odluka se pokazala kao pun pogodak s obzirom da smo imali relativno zadovoljavajući broj poseta i podelili dosta promotivnog materijala. Smatramo da je veoma bitno da smo velikom broju priređivača igara na sreću približili obim problema i pojasnili značaj preventivnog rada, ali i rehabilitacije lečenih zavisnika od kocke. Jedan od ciljeva našeg rada je i senzibilizacija priređivača igara na sreću u vezi problema patološkog kockanja, i animacija da finansijski pomognu udruženjima kao što je naše, s obzirom da kroz naše aktivnosti dobijaju ne samo igrači sa problemom patološkog kockanja, već i država, ali i sami priređivači igara na sreću.

 

klub sansa na sajmu

 

Pretraga

Anketa

Igre na sreću koje najčešće igrate?

Kladionica - 30.7%
Slot i poker aparati - 16.7%
Elektronski rulet - 25.4%
Online kockanje - 4.4%
Berza - 0%
Loto - 1.8%
Ne igram ništa - 21.1%

Ukupno glasova: 114
Glasanje u ovoj anketi je zavrseno u: 28 sep 2015 - 00:00

Testovi

Ko je Online

Ko je na mreži: 237 gostiju i nema prijavljenih članova